Jean Francois Rauzier - Bibliothèque

donderdag 22 april 2010

Afscheid

Vanmorgen op Schiphol afscheid genomen van Dorine. Zij is voor haar werk ruim een week naar Suriname. Het heeft even geduurd voordat er een vliegtuig die richting opvloog vanwege de aswolk, maar vandaag is zij dan toch vertrokken.
En omdat er vanmorgen geen tijd was om nog veel tegen elkaar te zeggen (lange rijen auto’s met ongeduldige uitstappende medepassagiers), laat staan elkaar toe te zingen hier maar een filmpje geplaatst dat wel toepasselijk is als je lief op het vliegtuig stapt.
Wellicht leest Dorine deze blog in Paramaribo en pinkt zij een traantje weg bij zo’n romantische geste :-)Bij het zoeken van bovenstaande soundtrack van de film Bodyguard, kwam ik nog een wonderbaarlijk goede versie tegen van I will always love you, uitgevoerd door een Taiwanese jongen, genaamd Lin Yu Chun. Zijn optreden in een soort Idolsprogramma bezorgde hem meteen de kwalificatie van een tweede Susan Boyle, de Schotse huisvrouw die in een vergelijkbaar programma de sterren van de hemel zong.
Lin is ook zo’n gewone jongen maar met een zeer verrassende zangcapaciteit.Iedere keer blijkt dat internet een verzamelplek is van talloze verrassingen. Een Taiwanees die een Engels liedje zingt zomaar in je huiskamer als jij op een link klikt. Nog geen tien jaar geleden was dat ondenkbaar.

2 opmerkingen:

mari zei

Lin Yu kan absoluut beter zingen als ik en ook zijn engels is onwaarschijnlijk goed.

Nu maar hopen dat de Eyjafjallajökull en Katla rustig blijven zodat je komende week Dorien ook weer op kunt halen.

Linda zei

De Bodyguard is één van mijn favoriete films. Dat einde bij het vliegtuig. Elke keer weer tranen. Maar op zijn tijd heerlijk om even te zwijmelen bij zo'm film.