Jean Francois Rauzier - Bibliothèque

dinsdag 9 februari 2010

Shorten ook wel inkorten

Op veler verzoek heb ik vanavond mijn website behoorlijk ingekort door eerst het aantal berichten op de site te beperken tot 5 en vervolgens flink wat afbeeldingen van kunstwerken met afbeeldingen van lezende mensen, vrijwel allemaal vrouwen, van de zijbalk gehaald en opgenomen in een Picasa-fotoalbum, dus voor iedereen nog te bekijken.
Ik hoop dat hiermee voldoende tegemoet gekomen is aan de klacht van de collega's over mijn homepage, die inderdaad steeds meer mijn thuis wordt.
Sommigen durfden mijn blog niet meer te openen omdat het zo lang duurde voordat de site volledig geladen was, en waren bang dat hun computer vast zou lopen. Dat wil ik natuurlijk niet op mijn geweten hebben.
Dames, want ik heb van mijn collega-heren nog geen klacht gehoord, ik hoor graag of de huidige omvang van mijn site wat sneller bereikbaar is voor jullie. Zo niet, dan krimp ik hem nog wat verder in en ga dan misschien wel SMS-taal leren zoals ff w88 &zo.

8 opmerkingen:

Martijn zei

Zo zie je maar weer dat de dames toch echt wél op de lengte afgaan en zich er in jouw geval zelfs door hebben laten afschrikken! ;-P

Josien zei

Hahahahaha Durf nu geen reactie meer te geven.

Martijn zei

Hahahahaha. Niemand mee volgens mij... Sorry Bas!

Bas van Houwelingen zei

Ja Martijn, na jouw reactie denken onze vrouwelijke collega's natuurlijk weer dat wij mannen echt maar aan één ding kunnen denken. Terwijl er nu wel 23 andere Dingen zijn waar ook aangedacht kan worden. Ik ga vanavond mijn blogkop schilderij direct aanpassen, want die is met jouw opmerking in gedachten wel erg stereotype geworden.

Wilma zei

Ik durf best hoor!
Misschien durven wij beter te klagen?
Of misschien hopen jullie dat wij denken dat jullie maar aan één ding denken. Ha!

Bas, je blog moet je thuis zijn en ik hoop dat het dat blijft want ik vind het een heerlijke plek om te bezoeken. Maar het duurt nu inderdaad veel minder lang voor de deur open gaat. Dus bedankt!!

Bas van Houwelingen zei

Mooi Wilma, ik zal het voortaan wat beter in de gaten houden,dat ie niet te vol stroomt. Ik ben wel van plan dit blog in ieder geval nog wel een tijd je te doen. Het bevalt me goed, juist om tussen de oefeningen door ook wat korte andere berichten te plaatsen van dingen die ik lees, zie of overdag tegenkom. Past denk ik ook wel bij mij: een beetje op afstand en niet te direct wel contact houden met anderen.

schrijverdezes zei

Jammer van de plaatjes in de zijbalk, die vond ik je blog juist zo fleurig maken. Weet je wel zeker dat het trage laden (waar ik trouwens niets van gemerkt heb) daarmee te maken had en niet vrnl. met het aantal berichten dat getoond wordt?
Maar ja, 't gaat om de inhoud, nietwaar? Maar toch: het oog wil ook wat ;-)

Bas van Houwelingen zei

@schijverdezes, vermoedelijk was de traagheid te danken aan een presentatie in Google-docs in mijn blog. Ben zelf wel een beeldliefhebber, maar zie dit blog voorlopig vooral als oefenblog voor de cursus 23dingen en probeer dus zoveel mogelijk uit.