Jean Francois Rauzier - Bibliothèque

woensdag 9 december 2009

Er zit weer muziek in


Even bijbloggen met een blijblog.
Er zit weer muziek in de bieb.
Aangestoken door Wilma en Josien verschijnen op verscheidene blogs Youtube muziekfilmpjes. Ik lees over artiesten waarvan ik nooit gehoord heb. Noordwest Veluwe blogt erop los. Wie had dat enkele weken geleden kunnen denken.
Hoezo saaie mensen. Nog even en de klanten roepen spontaan in koor Bibliotheek Noordwest Veluwe: SIMPLY THE BEST! BETTER THAN ALL THE REST!
Kan het niet laten nog een muziekje toe te voegen. Geniet en zie hoe leuk het wordt als we zelf enthousiast zijn.

P.S. Opvallend dat veel boeken slechts de kantlijn van de blogs halen. Collega's, we blijven toch nog wel van boeken houden?

6 opmerkingen:

biebnunspeet zei

boeken? boeken? ..even geen tijd hoor Bas !! geblogt moet er worden, we lezen ons gek, maar dan wel op internet...zou het allemaal wel weer goedkomen?

Corien van der Meulen zei

Ha Bas, heb je deze: http://www.zbdigitaal.nl/2009/12/eppo-van-nispen-de-schoft.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FkkJF+%28ZB+Digitaal%29&utm_content=Google+Reader reacties gelezen over wat er gebeurt als je zegt dat je geen boeken leest? Oeioeioei. Ik sprak vandaag de bedenkers van het Mysterie Guest spel en die vonden zelf dat ze misschien een beetje te elitair waren geweest.... Allemaal dingen die ik niet in verband breng met lezen. Soms lees ik een tijdje veel boeken, dan weer veel tijdschriften. Dan weer veel voorleesboeken, dan weer veel blogs, mag ik?

Corien van der Meulen zei

aiaiai, een beetje een onelegante link geplaatst zie ik wel. Als je alles kopieert kom je er wel maar dat was niet mijn bedoeling.

Josien zei

Het is toch leuk om nieuwe artiesten te ontdekken... vind ik tenminste wel. Hoewel de klassiekers mij ook altijd blijven boeien.
Als ik bijv. "The River" van Bruce hoor....nou nog steeds kippevel.
En wat de boeken betreft. Dat is toch vanzelfsprekend in de bibliotheek?
Maar daar zullen we vast met z'n allen ook nog wel een blog over maken.

Wilma zei

Die boeken passen zo lekker in de kantlijn. Vandaar denk ik.

Bas van Houwelingen zei

@Corien, Josien en Wilma
Dat met die boeken in de kantlijn was meer als geintje bedoeld, dus niemand hoeft zich aangesproken te voelen. En als je geen boeken leest, wat dan nog. Met Wilma eens (zie reactie op één van de blogs van André) dat niet alleen boeken geschikt zijn om naar verhalen te luisteren, maar ook films e.d.