Jean Francois Rauzier - Bibliothèque

zaterdag 2 januari 2010

Nieuw jaar

Allemaal een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst!
Er zijn weer heel veel goede voornemens uitgesproken. Zo las ik op AD.nl dat 60% zich voorneemt meer te bewegen. Ik stel voor dat we dat percentage voor onze bibliotheek opkrikken tot 100% want RUST ROEST.In beweging komen dus, letterlijk (vraag maar aan Rian en Jan hoe dat moet) én figuurlijk omdat stilstand achteruitgang betekent.

5 opmerkingen:

mari zei

Ben al begonnen met de beweging, oftewel mijn stoep en oprit sneeuwvrij gemaakt

Corien van der Meulen zei

Ha Bas, ik ben net terug van een lang weekend weg en heb heel wat bij te lezen zag ik in mijn RSS reader. Goed nieuws wat mij betreft dat er in deze dagen zoveel mensen hebben geblogd! Jouw blog lezen is iedere keer weer leuk en dat begint al met het kunstwerk dat steeds weer nieuw is, heel erg leuk! De wordle ga ik zo direct ook eens uitproberen, tot morgenvroeg!

Kappie zei

Hoi Bas

Ik nodig je uit om na mijn vakantie een weekje met mij mee te lopen in de bieb.
We doen samen een passenteller op
en het gebruik van de lift is verboden.
We gaan in die periode de speel-0-theek verhuizen en in die tussentijd helpen wij natuurlijk de klant.
Je hebt dan gratis een cursus gewicht heffen van mij gehad.
De trap van boven naar beneden wordt in een verhoogd tempo genomen, omdat wij tussendoor voor een lener een boek uit het magazijn moeten halen.
Dit is natuurlijk een geintje.
Ik ben voor bedrijfsfitness.
1 deelnemer heb je dan al.
Wat ook heel stimulerend werk bij het spreekwoord rust roest zijn jouw positieve reactie op de blog.
Het stimuleerd enorm om door te gaan.

Wilma zei

Naar aanleiding van Leidy's reactie: Ik heb ooit, in een eerder leven ;-), uit nieuwsgierigheid in Ermelo een dag rondgelopen met een stappenteller. Gewoon, 's ochtends administratie, 's middags uitlening, geen verhuizingen ofzo en ook geen trap. Kwam ik toch al op 7 kilometer uit!

biebnunspeet zei

...en vergeet ons in de nieuwe bibliotheek in Nunspeet niet! hollend de trappen op en af, en even weer naar boven en even weer naar beneden, moet je maar eens goed naar het personeel kijken. Kilo's vliegen eraf. maar ik eet het er makkelijk weer bij; 's avonds even bloggen, met een wijntje en wat chips ernaast... :-)