Jean Francois Rauzier - Bibliothèque

maandag 18 januari 2010

Lees De digitale bibliotheek

Met dank aan Janneke heeft iedereeen van Noordwest Veluwe nu de beschikking over een nieuw digitaal tijdschrift vol prachtige artikelen over de digitale bibliotheek. Kortom een tijdschrift dat perfect aansluit bij de cursus 23 Dingen.
Lees op de groepsblog hoe je dit mooie tijdschrift kunt lezen, overal en op elk tijdstip en desnoods met alle medewerkers tegelijkertijd door simpel weg in te loggen met de juiste code's.
Dat is dus ook een voordeel van digitale tijdschriften: Je hoeft niet te wachten tot je collega het eindelijk eens uit heeft en weer terugbrengt.
Een klein stukje van een artikel uit het eerste nummer om jullie te verleiden om zo gauw mogelijk ook te gaan lezen in DE DIGITALE BIBLIOTHEEK.
En als je dan toch een artikeltje gelezen hebt, maak ons allemaal wijzer door er over te schrijven in je blog. Veel leesplezier!

2 opmerkingen:

Corien van der Meulen zei

Ha Bas, leuk stukje weer en zeker de moeite van het lezen waard dit digitale tijdschrift. Ik ga er vast over bloggen. Iets heel anders, waar kun je zo'n rood lijntje om je tekst heen zetten? Ik ben daar al een tijdje naar op zoek.

Bas van Houwelingen zei

Met Snippy (te vinden met Google) kun je een stukje uit je pagina op het scherm omcirkelen en opslaan en weer ergens anders plaatsen.