Jean Francois Rauzier - Bibliothèque

dinsdag 7 december 2010

Google stapt in eBooks

Amazon en straks waarschijnlijk ook Bol.com krijgen er een grote concurrent bij. Google gaat ook eBbooks aanbieden. De grote plus van Google zal zijn het brede aanbod en de eBooks kunnen in verschillende formaten op verschillende ereaders gedownload worden.
Vooralsnog zijn de e-books van Google nog niet in Europa beschikbaar, maar dat vast niet lang meer duren. Voor meer informatie zie de blog van Edwin Mijnsbergen en Jan Klerk, de snelle jongens onder de bloggers.
Hier een aardig filmpje van Google over hun nieuwe aanbod.Als de grote jongens, zoals Google zich ook al met eBooks gaan bemoeien, zou het wel eens snel kunnen gaan met de acceptatie van het eBook.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het duurt niet lang meer of Google heeft alles in de hand. Of lijkt dat zo?
Ik moet er nog wel aan wennen hoor, die e-books. Ben er nog niet aan, ik houd zo van bladeren en dat je boek er zo lekker gelezen uit gaat zien!

Bas van Houwelingen zei

@Louise, tja, Google is wel een hele grote aan het worden, maar er zullen altijd wel concurrenten blijven opduiken. En aan die e-books zullen we ook wel wennen op den duur. Zo snel gaan dat soort veranderingen niet.