Jean Francois Rauzier - Bibliothèque

maandag 6 juni 2011

Vrienden van de bibliotheek


Door Marloes en Léon, twee middelbare scholieren uit Harderwijk, is er een Hyves-site aangemaakt als protest tegen de 75% bezuinigingen die de gemeente heeft afgekondigd: “Bibliotheek Harderwijk moet open blijven.”
Binnen 14 dagen zijn er nu al meer dan 500 vrienden die zich aangemeld hebben en daarmee hun steun betuigen aan de bibliotheek. Hulde voor deze spontane actie.
Om te laten zien hoeveel Hyves-vrienden de bibliotheek in zo’n korte tijd erbij heeft gekregen én om al deze vrienden in het zonnetje te zetten hier de profielfoto’s.
Bedankt Ada, Basje, Carla, Donnyboy, Elma, Florian, Geraldine, Henry, Iris, Jop, Koenraad, Laura, Meike, Natasja, Ole, Petra, Quibesvera, Rune, Savannah, Tjomme, Victor, Wilma, Yvonne en alle anderen.
Natuurlijk willen we graag nog meer vrienden. Neem eens een kijkje op http://tegen75procent.hyves.nl/ en meld je aan als vriend van de bibliotheek.

2 opmerkingen:

Ton de Kruyff zei

Spontane acties zijn t best. Leuk om al de foto's zo neer te zetten Bas.

Bas van Houwelingen zei

@Ton, dank je. Nu maar hopen dat alle acties niet zonder uitwerking blijven. Morgenavond is er een eerste discussie in de raad o.a. over de bezuiniging op de bibliotheek. Eind deze maand moet er een beslissing vallen.